beats by dre cheap

Bijase..

Onda kad mi nabije tlak na 1000.. Kad me naljuti tako da bih svima drugima rekao gdje da idu, njoj usutim.. Znas pored svega toga, vrijedi.. Nekada ona, nekada ja.. Ali bez obzira na sve i dalje zajedno protiv svega.. Bude tesko, bude lijepo, bude srece, tuge, ali opet Mi.. Nikada ona i nikada samo ja.. Vjerujem da je jedino tako ispravno s nekim prolaziti kroz zivot..

Osjecam se nekada kao da sanjam, kao da je sve tako nestvarno.. Mislio sam da nikada necu moci svu paznju i ljubav pruziti jednoj zeni, ali prevario sam se.. Ona mi je dala do znanja da je u ljubavi moguce sve, da je s njom sve ono nemoguce postalo itekako moguce.. Da je sve nestvarno postalo stvarno.. Da je moguce zivjeti ljubav iz bajki, da je moguce naci ljubav koja traje.. Da je moguce nekoga vidati svaki dan, a biti ga zeljan iste sekunde kad nije prisutan.. Kad ne osjetis izdisaj na vratu, a toliko ga zelis.. Kad jednostavno pozelis dodir i onaj smiraj u sutonu dana i bez da ista progovori, znas.. Znas da je sve uredu.. Znas da se sutra budis kao dio necijeg zivota koji svakim danom postaje nas zajednicki.. Jer kada nades srodnu dusu, zivis jedan zivot.. Dises za jedno, umires za jedno.. Za Vas.. Kao sto u onoj pjesmi kaze: "Jedna dusa, a dva tijela." Zaista i je tako..

I onaj pogled najsladih, kako ih ja volim nazvati macjih ociju.. Plavo-zelenkasta dubina koja skriva najiskrenije emocije.. One za kojima su mnogi slavni likovi raznih romana cak davali bogatstva, zivote, pa cak i vodili ratove.. Za taj par ociju sam spreman na sve navedeno.. Kao Paris za Helenu, kao Romeo za Juliju i ja sam spreman.. Spreman ovo sto imamo pretvoriti u nesto o cemu ce generacije i generacije kasnije govoriti samo jedno.. Bijase to ljubav.

MisterMcCoy
http://mistermccoy.blogger.ba
24/08/2020 22:51