beats by dre cheap

2 000 km..

Za dva dana idem na put od preko 2 000 km.. Put se sastoji od 17 sati voznje trajektom i preko 20 sati voznje automobilom.. Idem s nepoznatim ljudima.. Jednostavno je ispalo tako da ne postoji u meni zelja za ostankom tu ni dan duze jer psihicki vise ne mogu biti bez nje i obitelji, bez doma..

Upoznao sam decke preko fb-a i dogovorili se na taj oblik puta i doslovno idem na slijepo povjerenje.. Idem se upustiti u takvo nesto po prvi put u zivotu.. Uvijek sam govorio da nikada ne bih sjeo u automobil s ljudima koje ne poznajem, nikada nisam htio ni stopirati, a kamo li sto drugo.. Ali ona je promijenila sve.. Zbog nje bih krenuo i pjeske jer toliko je jako to sto osjecam.. Iskreno ne bih bio iskren kada bih rekao da se ne plasim.. Ali osjecam kako mi njena ljubav daje tu hrabrost zbog koje sam se odlucio na takvo nesto.. Ni mama, ni druga sestra ne znaju da cu doci.. Ne zelim da brinu..

Sinoc prije spavanja sam se pomolio Bogu i zahvalio sto mi je omogucio i to.. Omogucio da ponovno budem s njom.. Pomolio sam se da me cuva na tom putu.. Da nam omoguci mirno more i sigurnu cestu kako bih dosao svojoj obitelji i njoj.. 5 mjeseci udaljenosti me naucilo kako mozes imati svo blago svijeta, ali ako nemas ljubav pored sebe , nista ti ne vrijedi.. Ne vrijedi jer nisi sretan.. Shvatio sam da zelim imati nju pored sebe u svakom trenutku, da osjetim blizinu i jacinu njenog zagrljaja.. Da osjetim njen dodir, da cujem njen posebni osmijeh.. Bila je tu uz mene svo ovo vrijeme, mozda cak i kada bih se ja predao ona me dizala i govorila: "Izdrzi, imas mene'" Cak kada sam mislio da ne mogu vise, ona me svaki put uvjerila u suprotno. Svaki put bi mi izmamila osmijeh na lice bez obzira koliko prethodno suza isplakao..

I rekao sam sebi ako je Bozja volja da mi se nesto dogodi na tom putu, neka bude tako.. Prihvacam to, ali samo Bog ce znati kolika mi je zelja bila doci doma.. Jer dom je tamo gdje je ona.. Osmijeh i sreca su tamo gdje je ona.. Ako se i dogodi nesto lose svejedno bih bio sretan jer bi mi Bog bio svjedok koliko sam je zelio vidjeti jos jednom i reci joj da je volim.. Ali znam da ce sve biti onako kako treba biti, da cu je ponovno poljubiti i cuti onaj njen smijeh iz dubine duse.. Da cu biti pored nje i reci joj koliko je ljubavi utkala u mene u prethodnih 5 mjeseci..

A Boga molim jos samo jedno.. Da mi omoguci da joj sve to kazem i da me cuva putem.. Ili ipak Boze spoji nas opet.. Dvije recenice joj moram reci opet: "NEOQEAV"-nisam zaboravio niti cu ikada i "Everything is possible if you believe"-ostvarilo se opet.

MisterMcCoy
http://mistermccoy.blogger.ba
24/05/2020 14:49