<body>
misterMcCoy

19.10.2018.

O domu..

Napokon se uselio u dom.. Prvih par dana sam bio s ovim mladim cimerom sto ga nisam od prije znao, ali je momak stvarno extra. Treca je godina i studira kemiju.. Onako dosta je pricljiv, druzeljubiv i dovodi zene u sobu (kud ces bolje).. On je nakon par dana otisao na putovanje, a dosao mi je F.. I jos uvijek je tu.. Normalno s njim je jos bolje, ponovno menza, gledanje zena, ispijanje kavica..

Neku noc smo izasli u grad, tocnije dok je bila brucosijada.. Skontali se u zadnji tren, otisli do benzinske i kupili crnog vina da popodimo prije grada.. Otisli do Drugog nacina i tamo smo nasli neke cure iz doma koje je on znao, njih dvije-nas dva-extra.. Cure su treca godina, ali su stvarno i prezgodne i predobre ovako.. Plesanje, kojekakvi potezi, bambusa u litrama.. Nalio se ja dobro, kolovoda u ispijanju bio, sta ces.. Vratili se u dom s njima taksijem negdje oko 5.. Malo je reci da sam se unistio, ali je bilo pravo dobro.. Odlucio sam ove godine izlaziti i provoditi se kao nikada do sada jer je posljednja godina, a uvijek sam po tom pitanju bio pomalo rezerviran.

Btw u domu je i ona cura sto me prije obozavala, sto bi sve ucinila za mene, ali je bila preopsesivna i ljubomorna iako nismo bili skupa.. Cuo sam da se vec raspitivala koja sam soba, a danas sam je i sreo.. Nije mi bas ugodno znati da me netko promatra, ali ono.. S druge strane mi je zao sto sam je povrijedio, ali stvarno nisam zelio i htio.. Ispocetka sam joj govorio da ju stvarno ne mogu gledati na drugi nacin, a ni iskoristiti jer mi je bas bila draga.. I jbg, tko je citao blog zna o kome je rijec.. Udebljala se, promijenila stil oblacenja i stvarno izgleda bolje nego ikada i cak mi je zao sto smo prekinuli kontakt, ali je mozda tako i bilo najbolje za oboje..