<body>
misterMcCoy

10.02.2018.

Napredak..

Evo danas mi istekla mjesecna za teretanu, pa sam uplatio ponovno.. Prezadovoljan sam jer vidim da ima napretka, nikad u zivotu nisam imao plocice, osim mozda pri rodenju hahaha.. Sada su i vise nego primjetne.. Ali ima tu jos posla do ljeta.. Treniram sest dana u tjednu, a jedan samo odmaram i dakako svaki dan bez obzira koji dio tijela radio, radim trbuh.. Do ljeta ce to nadam se biti jos sve tip top.. Zadovoljan sam svime za sad, osim donjim dijelom trbuha i tricepsa.. Ali doci ce i to..

Pet dana sam imao na raspolaganju za ucenje ispita koji je u ponedjeljak, a ja tek danas poceo.. Bas sam lijen, ali sreca je da sam ikako krenuo. Pet sam ispita rijesio, jos dva.. Jedan mozda i ostavim za travanj, zasto da se forsiram, treba lagano.. A i nikad nisam izlazio na ispite u travnju, pa da vidim kako je i to hahaha... Ma da bih volio sve sad rijesiti, ali budemo vidjeli.. Sedamnaestog idem kuci, a osamnaestog mi je rockas i dolaze mi frendovi malo na kolace i tak to.. Morat cu za sebe neke posebne jer ne jedem slatko haha.. Da, jos ni kapi alkohola skoro 2 mjeseca, hell yeah :)..

Btw rasulo mi se drustvo skroz. J danas otisao za Njemacku, L ide pocetkom treceg mjeseca i sluzbeno moje starije drustvo je u Njemackoj.. I skontam i ja napraviti hrvatske papire jer nemam.. I kontam nakon faxa put Irske kod sestre.. Kad nemam nikoga, necu imati s kim kavu popiti.. Gore cu biti bar uz sestru, iako mama ostaje kuci.. Ali zelim nesto postici u zivotu, a svjestan sam da u BiH nema buducnosti za mene.. Sto buducnosti, sto prijatelja, sto posla.. Otici, zaraditi, pa se mozda nekada vratiti.. I tako..

5.2. mi je bilo godinu dana bloga... Jeeeeej.. Tko zna koliko jos rockasa mom blogu hehe..