<body>
misterMcCoy

27.01.2018.

O gymu i gym likovima..

Eto ja vec kao dva mjeseca idem u teretanu.. Slm se, idem haha.. I uglavnom mi za sada extra ide, danas radio prsa i leda, ali nije to tema ovog posta.. Ono cisto da sebe nahvalim.. Tema su likovi i likuse. Likova ima raznih, ali vecinom preovladavaju oni sto se nakon svake vjezbe odu gledati u ogledalo, pa zagrcu majicu da vide je l' narastao misic, jest eto uduplirao se odmah od vjezbe.. Onda imas onih likova sto samo dodu gledati cure po teretani.. Imas onih nabildanih sto misle da su svu pamet svijeta popili, a pucaju se svim i svacim. I imas one normalne sto su tu radi sebe i svog zdravlja.

Kod zena imas opet one sto samo dodu da izbace sise i dupe. Utegni se u tajice, pa nek te svi gledaju. Nekad razmisljam da sam zensko tocno nikad ne bih otisao u teretanu.. Jbt isto da si bacio meso medu tigrove.. Samo sto ovi iz teretane samo gledaju, ali se ne kolju.. Onda imas cure sto dodu s deckom jer eto kao ide zbog njega.. Imas one mame sto dodu na grupne programe i one razvedenice sto bleje s instruktorima i trenerima. I imas one sto gledaju koja ce se bolje naguzit ne bi li upecala kakvog slicnog njoj, ali po mogucnosti s parama..

Eto ne idem nesto dugo, ali za to vremena sam dosta toga primjetio.. I da ono sto mi posebno ide na zivce su goli likovi po svlacionici.. Dobro ako se vec tusiras, pa ogrni se rucnikom majku mu staru.. A ne ide on i tarlaha mu pionir.. Znaci fuj. I onda kaze sto se ne tusiras u teretani, pa eto zbog tih debila. Nekako mi to uzasno.. I da plan mi je do ljeta liciti na nesto.. Pa da mogu izaci iz jazbine i mozda zavesti Adidi hehe.. Jest da ce ona reci da je samo pamet moze zadiviti, ali pusti ti to.. Zensko je zensko.