<body>
misterMcCoy

10.01.2018.

Because I'm happy...

Danas mi dan bio ludnica. Ustao se u 8 i to jedva i onda na predavanje u 10. Nakon toga jos jedno predavanje i onda otisao na kavu s cimerom jer isto studira novinarstvo. Vratili se, pa opet na predavanje do 1. Poslije toga otisao na kavu s kolegama s posla u Mlijeci. Dosao u stan, spremio torbu i pravac teretana.. Dosao kuci, istusirao se i posao do 10.. Moram se pohvaliti da sam bas napredovao i sada sam na 73,90 kg.. Hehe, a sjetimo se da sam bio na 90..

Veceras sebi kuhao rizu s graskom i piletinom. Manje jedem, a uveo sam vise povrca iako mi nije nimalo ukusno.. I ne uzivam bas, ali jedem. Bude mi nekad mrsko otici u teretanu, ali onaj osjecaj nakon treninga ne moze nista zamijeniti. Osjecam se predobro i jako zadovoljno. Do ljeta je cilj ranav stomak i misic koji nabacit, ne mislim se prebildavat.. Samo da sam zadovoljan svojim tijelom..

Uskoro pocinju ispiti, tako da je ovo bas stresno razdoblje haha.. I da ovo mi je najdosadniji semestar u zivotu.. Btw javila se Adidi, jos da se javi Thinker i ja presretan hihi..