<body>
misterMcCoy

26.12.2017.

Sretan Bozic..

Sretan Bozic svima koji slave... Proslo je i to.. Nevjerojatno vrijeme provedeno s necacima, sestrama, zetovima i mamom. Prelijepo nesto.. Istina zapostavio sam blog, ali jbg.. Bilo je svega, a uskoro pisem vise.. Od izlazaka, pijanstava do bozicne atmosfere..

Nisam na blog usao danima, bas cu uci procitati je l' tko sta pisao hehe.. Danas sam citav dan mamurao, a da ne pricam da sam spojio dvije noci i dva izlaska.. Jutros i danas gosti u nas, ustao u 8, a iz grada dosao u 4.. Pa ti vidi.. Btw prisla mi cura sinoc u gradu 2000 godiste.. Njoj 17, meni 21.. Nije to puno, ali nekako kad kaze da je 2000. osjecam se staro.. Ispricali se, plesali.. Poslije ju dodao na insta, cujemo se, ali nez.. Izgleda mi zrelo za svoje godine, ali opet me to muci..

Udebljao sam se.. Mislio sam da sam presaO 80 kila, kad ono vaga pokaza 78.. Idem sutra u teretanu, a kad se vratim u starMo tamo nastavljam bas trenirati i posvetiti se tome. Ne izgledam ja lose, ali zelim miske hehe.. Ukoliko netko misli da je 78 puno, ne zaboravimo da sam bio i na 90.