<body>
misterMcCoy

16.12.2017.

Mostar..

U Mostaru pada kisa citav dan i nemjerava stati, kako to mrzim u ovoj jebenoj Hercegovini. Nema normalno, ili pregrijava ili previse puse ili kisa ne staje.. Sto je najgore poplavi citav grad i vozis se kanuom do faxa..

Sestra dosla u Bosnu, put dobro prosao. Za cetiri dana idem kuci i ne mogu docekati.. Nisam bio od pocetka desetog mjeseca. Veceras moj best frend I kod mene, deremo fife. Bili u Mc'Donaldsu jeli i extra nam. Bas se volimo druziti i uvijek nam je zanimljivo..

Glava me boli all day, a kako i nece na ovom kurcu od vremena. Jos nas danas profesor sprzio predavanjem koje ne da je dosadno, nego je za propucat se. Izasao s pola, kaze kolega kamo cete? Malo falilo da kazem u picku materinu, rek'o mu ne mogu vise izdrzat.. Kad predaje kurac od kolegija. Btw polozio sam neki dan kolokvij, onaj prvi. Samo nas cetvoro polozilo hehe..

Bari mi se netko.. I seta mi se s nekim. I zelim imati nekoga pored sebe.. Ali znate sta je problem? Ne da mi se u vezu.. Obveze.. A volio bih da mogu. Trenutno se osjecam tako da bih mogao zapoceti sve ispocetka, graditi povjerenje i sve sto ide uz to.. Ali bih zelio nekoga pored sebe..